fbpx
Paul Padurariu save the date sedinta foto profesionista Iasi - sedinta foto logodna

Sedinta foto de logodna in Iasi – Loredana si Ciprian

Loredana si Ciprian au inceput pregatirile de nunta in urma cu doi ani, pe mine m-au contractat undeva la un an inainte de nunta si ieri am facut sedinta foto de logodna cu exact doua luni inainte de data nuntii ce va avea loc la restaurant Ristretto in Iasi.
Cand ne-am intalnit aseara amandoi aveau emotii, dar am ales sa stam de vorba in jur de 15 minute sa discutam despre ultimele detalii ale nuntii, cum merg pregatirile si usor usor am inceput sa fotografiez pe langa ei, iar colegul Mihai Barsan si-a inceput si el treaba pentru clipul video de logodna.
Ceea ce veti vedea mai jos este prima sedinta foto profesionista care au facut-o ei, asa cum se intampla cu majoritatea cuplurilor ce urmeaza a fi miri. Noi (eu si protagonistii + prietenii de pe facebook) spunem ca au iesit cadre foarte faine iar Loredana spre finalul sedintei foto ce a durat aproximativ o ora mi-a marturisit ca nu si-ar fi putut da seama cat de importanta este o sedinta foto inainte de ziua nuntii, nu si-ar fi dorit sa aiba emotiile de dinaintea sedintei foto chiar in ziua nuntii, acum stie la ce sa se astepte, va fi mult mai relaxata si de abia asteapta urmatoarea sedinta foto, cea din ziua nuntii bineinteles!
Vizionare placuta in continuare si asteptam cu mare interes comentariile voastre:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!