fbpx
Salut!
La intrebarea cine este omul și profesionistul Paul Padurariu cred ca îmi e cel mai greu de răspuns:)  dar sa încercam:
 Omul este greu sa îl separ se profesionist fiindcă trăiesc prin, pentru și din fotografie. Ma consider un om împlinit și ii multumesc lui Doamne Doamne in fiecare zi pentru toate binecuvantarile din viața mea. Soț de aproape 15 ani al minunatei soții ce ma iubește cu toată lumina și întunericul meu, tata de mai bine de 13 ani al celui ce m-a făcut și învățat sa fiu tata, fiul meu cel mare Yannis, tata de fetița de aproape 10 ani – Doamne cât e de diferit de a fi tata de baiat fața de a fi tata de fata, o furtuna de emoții și un senin de suflet este Miruna, iar de 4 ani tata al lui Rareș ce ma învață in fiecare zi bucuria lucrurilor mici și îmi provoacă și antrenează zilnic puterea răbdării :)) ; am învățat relativ recent sa ma reapropii de oamenii dragi din viața mea, prietenii, fiindcă in viața avem daruri mai presus de cariera.
Profesionistul? Atâtea bucurii mi-a adus meseria aceasta, am început-o dintr-o pasiune descoperită in apropierea celor 30 de ani pe care ii aveam când am pus mâna prima data pe un aparat foto profesionist, m-a luat in lumea lui și mi-a arătat cum sa văd lumea mea. De atunci zilnic caut frumosul din orice clipa, loc sau ființa din jurul meu. Empatia și conectarea cu prezentul, cu omul din fata mea, din fata obiectivul sunt daruri de la Doamne Doamne ce le șlefuiesc zilnic. Profesionistul Paul Padurariu nu prea discuta despre partea tehnica a meseriei, își cunoaște pe dinafara aparatura și e parte din el. Discut mult despre partea artistica, despre compoziții, lumina, despre emoție și absenta ei. Iubesc sa arat lumea mea și a celui din fata obiectivului naturală, frumoasa și plină de binecuvântare asa cum o văd eu. Îmi place sa fiu punctual, sa respect întotdeauna promisiunea făcute clienților și am învățat cât e de important sa livrezi WOW, sa “overdeliver”, sa ofer o experiența ce sa îți lumineze momentele aflate in fata aparatului meu de fotografiat. Iar fotografia mea, aceasta te va face sa simți, sa te bucuri, sa plângi, sa razi, sa îți readuci aminte cu emoție de momentele trăite împreuna.
De ce te-ai conecta cu mine?  Fiindcă sunt un om deschis, sincer, ce vede viața și creeaza in felul sau unic. Empatia este foarte importantă pentru mine ca om și profesionist, astfel te vei conecta cu mine fiindcă vei observa dorința mea de a ma conecta la sufletul tau. Vei simți si un zâmbăreț, petrecăreț, un om jucăuș căruia ii place viața și sa ii facă pe oamenii din jurului sa se destindă și sa zâmbească.
Cum te pot eu ajuta? Dacă vorbim de nunți,  iti voi pune la dispoziție toată experiența mea de a lungul anilor in origanizarea evenimentului. In nenumărate rânduri am făcut timeline-ul evenimentului împreuna cu mirii. Iti pun la dispoziție toată rețeaua mea de parteneri, furnizori posibili ai nunții lor. Sunt alături de tine de dinaintea semnării contractului cu recomandări, sfaturi, ajutor in organizarea evenimentului. De asemenea te pot ajuta sa “dai bine in poza”, din acest motiv recomand întotdeauna sa facem o ședința foto înainte de nunta pentru a beneficia de experiența mea și de a simți stilul meu de lucru astfel iti va creste încrederea in mine și in munca mea, încredere ce este foarte importantă in colaborarea noastre si de ajutor pentru a ne conecta.
Diferențiator?
Toate cele povestite mai sus, cu totii suntem diferiti si frumosi in felul nostru unic. De asemenea, sunt prezent “peste tot”, atât online cât și offline, Mass-media, locații de nunta, evenimente. Numele Paul Padurariu este pe buzele multor ieșeni și nu numai, astfel sporind nivelul de încredere ca și profesionist. De asemenea sunt un “all life learning”, nu le știu pe toate și in fiecare zi învaț, îmi cizelesc abilitățile artistice cât și de business, marketing, psihologie. Prin intermediul învățării și motivării continue am reușit sa dezvolt un workflow ce ma ajuta sa predau “lucrările” in timp record fata de media pieței. Empatia și conectarea sunt mai molipsitoare decât covid-ul iar acestea fac parte din ființa mea.
Daca rezonezi cu povestea mea de abia astept sa imi scrii sau sa ma suni!
Suna acum!