fbpx
Sedinta foto logodna Paul Padurariu fotograf nunta Iasi www.paulpadurariu.ro

Andreea si Cornel – Nunta La Castel – 6 mai 2017

Andreea la cateva zile dupa nunta:„6 mai… a fost despre noi si povestea noastră. Ne-am simțit minunat alături de oamenii dragi care au luat parte la bucuria noastră. Ne-am distrat si am trăit din plin emoția zilei noastre deosebite, de care ne vom aminti cu drag toată viața!”

Rochie mireasa – Imura
Pantofi mireasa – www.pantofica.ro
Buchet, aranjamente florale – Maya Flowers
Costum mire – Bigotti
Pregatiri – Hotel Restaurant La Castel
Biserica – Catedrala Sfânta Fecioară Maria Regină din Iași
Sedinta foto – Iasi
Distractia si voia buna – Hotel Restaurant La Castel
Muzica – „Deejay Otto
Video – Andrei Lisacovschi

Andreea dupa ce a vazut galeria online personalizate: „Am savurat fotografiile, nu ne mai săturăm de ele!! Sunt superbe!! Ne-am bucurat si am retrăit emoțiile din ziua cea mare si totul pentru ca împreuna am realizat niște fotografii cu suflet, absolut minunate. Îți mulțumim inca o data pentru ca ai reușit sa surprinzi atat de frumos momentele unice de la nunta noastră! Abia așteptam următoarea ocazie pentru o noua ședința foto!”

Nunta lor a fost prima nunta din acest sezon 2017, dar sunt sigur ca va fi una de care imi voi aduce aminte cu mare drag peste ani si ani – mai ales sedinta foto, parca lucram cu modele de talie internationala si asta fiindca cei doi stiu sa pozeze si peste aceasta au pus si intreg romantismul dintre ei…iar ei se iubesc, muuult!

Au trait din plin fiecare secunda a zilei, de la pregatiri si pana la plecarea ultimului invitat, cu multa bucurie, piosenie, romantism, chef de distractie!

1 thought on “Andreea si Cornel – Nunta La Castel – 6 mai 2017”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!