fbpx
sedinta foto bebelus studio profesionist iasi www.paulpadurariu.ro © 2018 Paul Padurariu

Sedinta foto bebelusi

Sedinta foto bebelusi se face atat in natura cat si in cadrul studioului foto Paul Padurariu pentru bebeluși cu vârsta între 6 și 12 luni alături de familie. Pentru această categorie de sedință foto vă ofer două tipuri de pachete, după cum urmează.

sedinta foto bebelus si surioarele mai mari studio profesionist iasi www.paulpadurariu.ro © 2018 Paul Padurariu sedinta foto bebelus pana la 1 an studio profesionist iasi www.paulpadurariu.ro © 2018 Paul Padurariu

sedinta foto bebelus cu sora mai mare studio profesionist iasi www.paulpadurariu.ro © 2018 Paul Padurariu

Sedinta foto bebelusi pachete

Sedinta foto bebelusi pachet 1 – 600 lei – durată aproximativ 45 – 60 minute
  • 30 de fotografii cu bebelușul împreună cu familia la studio
  • acces la galerie privată online pentru 6 luni
Sedinta foto bebelusi pachet 2 – 600 lei
  • 50 de fotografii cu bebelușul împreună cu familia in natura
  • acces la galerie privată online pentru 6 luni

Dacă dorești și un album cu ședința foto, acesta costa 600 lei, este din material textil, dimensiuni: 20×30 (închis), 20x60cm (deschis). Vezi aici cum arată albumul foto.

Nu știi câte poze ești în stare să faci cu telefonul, până nu apare copilul în viața ta. Încă din primele sale ore în această lume, memoria telefonului începe să se resimtă. Ai vrea să imortalizezi totul, să nu pierzi nicio grimasă, niciun zâmbet, niciun picioruș ridicat. Totul este drăgălaș și prilej numai bun de fotografiat.

Desigur, pozele cu telefonul au farmecul lor, însă fotografiile realizate de un profesionist vin și ele cu un strop de magie, mai ales dacă fotograful în cauză știe să surprindă emoții și are lipici la copii.

Fiecare familie este diferită și se simte bine într-un cadru anume. De aceea, eu vă invit cu drag la mine la studio iar dacă preferați un alt loc, în natură sau chiar în intimitatea casei voastre, eu mă voi adapta oricărui decor.

Pentru că eu însumi sunt un tătic fericit ce și-a surpins copiii în fotografii încă de la naștere, știu că uneori ședințele foto cu copilași nu respectă planurile adulților. De aceea, ne vom rezerva atât timp cât este necesar pentru a ne simți cu toții bine și pentru a le oferi micuților ocazia să se acomodeze cu obiectivul foto sau cu un spațiu nou.

De altfel, dacă veți alege studioul foto, veți avea ocazia să pășiți într-un cadru jucăuș, unde întreaga familie să se simtă în largul ei și să-și lase emoțiile să zburde în voie.

Sedinta foto bebelusi pana la 1 an studio foto paul padurariu

sedinta foto copii la Studio Foto Paul Padurariu Iasi - fotograf profesionist

Colaj Sedinta foto pentru copii la Studio Foto Paul Padurariu Iasi - fotograf profesionist

Sedinta foto pentru copii la Studio Foto Paul Padurariu Iasi - fotograf profesionist

Te invit să mă contactezi, să facem împreună amintiri cu suflet pentru familia ta!

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!