fbpx
„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu – o incursiune în ceea ce înseamnă Veneția și carnavalul venețian va avea loc în Foaierul Ateneului din Iași pe 1 martie 2018, începând cu ora 18:00.

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu
„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu

O fotografie este un secret despre un secret. Cu cât îţi spune mai mult, cu atât înţelegi mai puţin.” „Secrete”, o colecție de culori ce pot fi admirate în perioada 1-31 martie 2018, în Foaierul Ateneului din Iași.

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu

„Secrete” – a treia expoziție marca Paul Pădurariu ce va surprinde Veneția în carnaval devine deja o tradiție pentru publicul ieșean. În deschiderea vernisajului, invitatul special Profesor Conferențiar Universitar Doctor Cristian Ungureanu va povesti despre lucrările expuse.

Pe lângă ceea ce va povesti domnul Cristian Ungureanu de a cărui prezență mă simt onorat, vor fi și momentele muzicale – concert de pian și vioară, dar și două costume venețiene. De asemenea, vă așteaptă foarte multe surprize pe care aștept să le descoperiți în cadrul vernisajului.

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu vine cu o viziune împrospătată, cu imagini ce diferă de tot ce s-a văzut până acum, cu măști și contexte surprinse diferit, doar din carnavalul din 2018.

M-am îndrăgostit de Veneția, de Veneția în carnaval, la început ca turist și apoi ca fotograf. Am descoperit acolo o simbioză de măști și pasiune pentru acestea, o comunitate de fotografi din întreaga lume ce investesc timp și bani pentru a transmite mai apoi oamenilor frumusețea surprinsă acolo. Impresionantele costume împreună cu mișcările grațioase ale modelelor transformă Veneția într-un tărâm de basm.

Cu lumină, într-o secundă noi vibrații se aștern pe canvas. Oprite-n timp, secretele dănțuiesc. Indrăzniți să le descoperiți magia la expoziția de fotografie „Secrete”.

Intrarea liberă.

Locatie: Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Multumim pentru suport mass-media:

0 thoughts on “„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu”

  1. Pingback: Sedinta foto insotitor de bord - steward in Iasi | Studio Foto Paul Padurariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!