fbpx

Ramon – Taina Sfantului Botez – Fotograf Iasi

Parintii au decis sa infaptuiasca Taina Sfantului Botez a lui Ramon la Parohia „Intrarea Domnului in Ierusalim”- Flora asa cum era programat chiar daca petrecerea de botez au amanat-o din motive ce tin de COVID-19. Ei si-au dorit si o sedinta foto acasa inainte de botez pentru a surprinde povestea lor frumoasa si portrete dragi ce vor dainui peste ani.

Botezul este una dintre cele mai importante zile din viața unui om și, pe cât este de importantă, pe atât de repede este dată uitării, mai ales de protagonistul principal, copilașul. Însă fotografiile sunt nemuritoare iar ele vor rămâne, peste ani de zile, singurii martori ai acestui moment frumos.

Se spune că în ziua botezului, bebelușul își primește îngerul păzitor iar oamenii pe care îi are alături susțin cu iubirea lor aceste clipe frumoase.

Rolul meu în această poveste este să surprind magia. Da, există o magie aparte atât în timpul slujbei de botez, cât și în timpul petrecerii, o duioșie ce mă emoționează de fiecare dată și pe care abia aștept să o captez în fotografiile mele.

Va las cu bucurie in compania imaginilor:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!