fbpx

Botez Eric Gabriel

Botezul este una dintre cele mai importante zile din viața unui om și, pe cât este de importantă, pe atât de repede este dată uitării, mai ales de protagonistul principal, copilașul. Însă fotografiile sunt nemuritoare iar ele vor rămâne, peste ani de zile, singurii martori ai acestui moment frumos.
Rolul meu în această poveste este să surprind magia. Da, există o magie aparte atât în timpul slujbei de botez, cât și în timpul petrecerii, o duioșie ce mă emoționează de fiecare dată și pe care abia aștept să o captez în fotografiile mele.
Vreti sa ma recomanzi sau sa iau parte la evenimentul tau? Vezi oferta aici: https://paulpadurariu.ro/fotograf-botez-iasi/
Pentru că este ziua în care în centrul Universului este o ființă atât de gingașă, îmi place ca prezența mea să fie una cât mai discretă și să las toată atenția să se canalizeze pe personajul principal. Acest lucru îmi permite și să observ tot ceea ce se întâmplă în jur, emoțiile celor prezenți, detaliile slujbei, spontaneitatea petrecerii pentru ca, în final, să livrez bucurie și surpriză.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!