fbpx

Fotograf Botez in Iasi

fotograf botez Iasi

Botezul este una dintre cele mai importante zile din viața unui om și, pe cât este de importantă, pe atât de repede este dată uitării, mai ales de protagonistul principal, copilașul. Însă fotografiile sunt nemuritoare iar ele vor rămâne, peste ani de zile, singurii martori ai acestui moment frumos.

Se spune că în ziua botezului, bebelușul își primește îngerul păzitor iar oamenii pe care îi are alături susțin cu iubirea lor aceste clipe frumoase.

Rolul meu în această poveste este să surprind magia. Da, există o magie aparte atât în timpul slujbei de botez, cât și în timpul petrecerii, o duioșie ce mă emoționează de fiecare dată și pe care abia aștept să o captez în fotografiile mele.

Pentru că este ziua în care în centrul Universului este o ființă atât de gingașă, îmi place ca prezența mea să fie una cât mai discretă și să las toată atenția să se canalizeze pe personajul principal. Acest lucru îmi permite și să observ tot ceea ce se întâmplă în jur, emoțiile celor prezenți, detaliile slujbei, spontaneitatea petrecerii pentru ca, în final, să livrez bucurie și surpriză.

Despre ziua botezului mai știu și că poate fi una încărcată, atât emoțional, cât și cu tot felul de activități, una care îl scoate pe bebeluș din rutina zilnică. Părinții au un rol important în a-l ajuta să se adapteze, a-l liniști și a-i oferi siguranță și de aceea este indicat să se înconjoare de oameni de încredere, care să se asigure cu lucrurile se desfășoară așa cum trebuie. Eu sunt unul dintre ei și cu mare drag am aflat de la părinții cu care am lucrat că am reușit, prin prezența mea, să mențin o atmosferă senină, pe lângă rolul de a capta momentele frumoase.

Mai jos gasiti preturile pentru pachetele de fotografie botez Iasi, acestea sunt solutii cele mai des intalnite de mine, daca doresti o oferta personalizata trimite-mi  un mesaj si putem concepe impreuna un pachet personalizat.

Nu rata preturile speciale pentru perioada Aprilie – Mai 2021!

fotograf botez Iasi
fotografie botez iasi

PRETURI PACHETE

Biserica

 • estimativ 200 fotografii editate
 • Preview 15 fotografii in 48 de ore
 • Galerie foto online cu parola
 • Livrarea fotografiilor in 5 zile lucratoare

 

1000 700 Lei

 

Acasa + Biserica

 • estimativ 250 fotografii editate
 • Preview 15 fotografii in 48 de ore
 • Galerie foto online cu parola
 • Livrarea fotografiilor in 5 zile lucratoare

 

1250 900 Lei

Acasa + Biserica + Petrecere

 • estimativ 500 fotografii editate
 • Preview 25 fotografii in 48 de ore
 • Galerie foto online cu parola
 • Livrarea fotografiilor in 5 zile lucratoare
 • Stick usb in cutie personalizata 

2250 1800 Lei

Emoția și frumusețea unei fotografii o puteți simți și admira la cel mai înalt nivel atunci când o aveți în mâinile voastre, motiv pentru care vă încurajez să adunați toate clipele de suflet într-un album pe care să-l răsfoiți ori de câte ori vă este dor de acele momente.
Multi parinti au ales să adune într-un album tare drăgălaș și finuț câteva momente de suflet de la botezul copiilor. Sunt sigur că peste ani și ani, copiii vor fi foarte fericiti să descopere aceste momente unice.

Aditional pachetelor de mai sus puteti achizitiona albume foto botez in diferite marimi si tipuri de prezentare:

Album hardcover 20x20cm, coperta personalizata prin tiparire: Pret: 250 lei 

Album Pack 20x20cm, o combinație de album 20×20 și cutie personalizate prin tipărire. Pret: 420 lei
album foto botez
Album Textil 20x30cm, un album special prin marime si materialul copertii Pret: 600 lei
album foto botez iasi textil

Dacă vreți să surprindem împreună magia unei zile atât de deosebite, vă invit să mă contactați!

Campurile cu * sunt obligatorii
Suna acum!