“12 luni ale anului, 12 ipostaze culinare diferite, perspective de lumină, culoare, efemeritate și perenitate îngemănate în niște preparate minunate, provenite din produsul local moldovenesc, păstrând terroir-ul autohton, îmbiind la degustare și nesfârșită desfătare a ochiului și sufletului, deopotrivă!” – Iulia Dragut.
Expozitia fotografica poate fi vizionata in galeria de arta „Pe Gard” la Muzeul Unirii Iasi, in perioada 1 februarie – 28 februarie 2021.
Mulțumirile merg in primul rând către chef Elena Padurariu și chef Adrian Lucian Sipoteanu.
Pentru susținerea acestui proiect Iulia Dragut, Asociația Culturală Euro Est Alternativ – ACEEA, Dusa Ozolin, FOTOIAŞI, Centrul Municipal de Memorie Vizuală Iași
Aparitii mass media:
https://impactfmregional.ro/vernisaj-anotimpuri-culinare/
Capricii și delicii culinare | Arta culinară, la braț cu fotografia