fbpx

Simona si Alex | Nunta la restaurant Crystal Iasi

Simona si Alex si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu! Priviti si voi cat de scumpi si plini de emotii au fost amandoi!
Va multumesc ca mi-ati facut onoarea sa fiu alaturi de voi in cea mai importanta zi!

Echipa superba ce a scris povestea nuntii Simonei si Alex:

Locatie sedinta foto logodna: Castelul Sturdza Micleuseni

Biserica: Biserica Sfântul Iulian din Tars

Locatie sedinta foto ziua nuntii: Palatul Culturii Iasi

Formatie: Fratii Roman

Invitat: Angela Rusu

Rochie mireasa – Două Inimi,

Costum mire – 6AM Look

Hairdesigner- Alina Sburlea / Alina Sburlea Hairdesigner

Make-up Artist- Sava Denisa

Flori- Andreea Boghean / Deea Florist

Fotograf: Paul Padurariu, fotograf de nunta – ajut oamenii să vadă magia și frumusețea din viețile lor!

#MagicMoments #byPaulPadurariu #MagialuiPaul #Fotografienascutadinpasiune #fotografnuntaiasi #fotografnunta #fearlessphotographers #family #happiness #fun #lighthearted #joyful #energy #outsidethebox #livethemoment #laugh #Love #togetherness #positivity #creativity #goodtimes #enjoyment #iasi #fotografnunta #iubire #nuntaiasi

Atâtea bucurii mi-a adus meseria aceasta, am început-o dintr-o pasiune descoperită in apropierea celor 30 de ani pe care ii aveam când am pus mâna prima data pe un aparat foto profesionist, m-a luat in lumea lui și mi-a arătat cum sa văd lumea mea. De atunci zilnic caut frumosul din orice clipa, loc sau ființa din jurul meu. Empatia și conectarea cu prezentul, cu omul din fata mea, din fata obiectivul sunt daruri de la Doamne Doamne ce le șlefuiesc zilnic.

Profesionistul Paul Padurariu nu prea discuta despre partea tehnica a meseriei, își cunoaște pe dinafara aparatura și e parte din el. Discut mult despre partea artistica, despre compoziții, lumina, despre emoție și absenta ei. Iubesc sa arat lumea mea și a celui din fata obiectivului naturală, frumoasa și plină de binecuvântare asa cum o văd eu. Îmi place sa fiu punctual, sa respect întotdeauna promisiunea făcuta clienților și am învățat cât e de important sa livrezi WOW, sa “overdeliver”, sa ofer o experiența ce sa îți lumineze momentele aflate in fata aparatului meu de fotografiat. Iar fotografia mea, aceasta te va face sa simți, sa te bucuri, sa plângi, sa razi, sa îți readuci aminte cu emoție de momentele trăite împreuna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!