fbpx
sedinta foto craciun Iasi

Sedinta foto de Craciun in Iasi

Sunt foarte încântat să împărtășesc faptul că am inceput rezervările pentru sedintele foto de Craciun! Acum este momentul potrivit pentru a-i aduce pe cei dragi împreună pentru câteva fotografii distractive și interesante!

Închide ochii și pășește cu încredere și curiozitate în lumea de poveste pe care am conturat-o pentru tine și cei dragi sufletului tău. Lasă-te purtat de iubire, pace, speranta, binecuvantare, daruire, lumina si visare în decoruri desprinse chiar din visele tale.

Simte magia Crăciunului!

Bucură-te de fiecare sclipire din jur agățată în mii de steluțe pline de culoare. Descoperă lumea de poveste și îndrăznește să conturezi momente unice alături de oamenii pe care îi iubești. Acele momente ce le vei purta cu tine pentru totdeauna și îți vor aduce armonie în suflet și un zâmbet cald pe chip.

Așează-ți inima alături de ei, pe canapea, lângă bradul împodobit, și spune-le cât de mult înseamnă aceste clipe pentru tine, cât de mult înseamnă pentru tine și ce vise mărețe puteți transforma în realitate împreună. Îmbrățișează-i pe toți și lasă-te îmbrățișat. Meriți să simți toată acestă dragoste. Las-o să te cuprindă! Simte magia acestor clipe!

Prinde de mână copilul din tine și imbratiseaza-l pe jilțul lui Mos Crăciun. Aici, la Studio foto Paul Pădurariu, Crăciunul e cald și plin de iubire. Atmosfera e familială, călduroasă și plină de iubire.

Aici Crăciunul este despre familie și bucurie sufletească venită din momente magice petrecute împreună. E despre voi și povestea pe care o creați cu fiecare zâmbet, îmbrățișare, emoție a copilului interior lăsat liber, lăsat să simtă magia acestor zile și fericirea lor.

Te aștept să oprim timpul și să „scriem” cu lumină povestea voastră de Crăciun. O să adăugăm fiecare amintire cu suflet și de suflet la albumul de familie și ca prin magie toate aceste clipe vor prinde viață de fiecare dată când va fi răsfoit.

 

Deschide ochii și crede că fiecare rând de mai sus poate deveni realitate. Programează-ți acum ziua și ora în care vrei să trăiești cu sufletul deschis, alături de cei dragi ție, toate aceste clipe magice și chiar multe altele la care doar visezi, pentru că #MagiaCrăciunuluiEinTine.

Tu ai programat sedinta foto de Craciun? Locuri foarte limitate pentru fiecare zi! Perioada sedintelor foto 7 noiembrie – 23 decembrie. Grabeste-te sa iti programezi ziua si ora dorita!

Adresa studioului este: Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 4, Iași 

Google maps: https://goo.gl/maps/amaQ56Y61G9x8FAF8

 

Descopera ce te asteapta la o sedinta foto de Craciun
la Studio Paul Padurariu

Pachete standard ședință foto de Crăciun

Pachet 1 sedinta foto de Craciun 500 lei

 • ședința foto 20 minute
 • 10 fotografii editate
 • Valabil doar in perioada noiembrie si ianuarie in timpul saptamanii. 

Pachet 2 sedinta foto de Craciun 650 lei

 • sedință foto 30 minute
 • 20 fotografii editate

Pachet 3 sedinta foto de Craciun 900 lei

 • sedință foto 40 minute
 • 30 fotografii editate
 • album fotocarte 20cmx20cm
Sedinta foto de craciun studio foto iasi paul padurariu - albume foto
 • Optional la oricare din pachetele de mai sus se pot achizitiona imagini alese in plus fata de pachet la pretul de 20 lei/fotografia.
 • Optional la oricare din pachetele de mai sus poate veni si Mos Craciun cu un extracost de doar 100 lei.
 • Pentru familiile extinse sau sedintele foto in care se doresc a fi prezente mai mult de 5 persoane(doi parinti si copiii acestora) se percepe un tarif extra de 50 lei de persoana, pentru animale de companie mici si medii tariful extra este de 100 lei.

Participarea se face pe baza de programare si avans(tarif rezervare sedinta foto) 200 lei nereturnabil in caz de anulare.

Rezervări:

INFORMATII SI REGULI DE URMAT  LA SEDINTA FOTO DE CRACIUN

Pentru o bună desfășurare a sesiunii foto, doresc să vă reamintesc regulile de folosire a studioului!

 • Anul acesta ca si anul trecut NU punem la dispozitie hainute pentru copii si/sau adulti
 • Igienizarea mainilor este obligatorie atat pentru adulti cat si pentru copii, inainte de intrarea in locatie;
 • Nu se accepta accesul in studio cu incaltamintea de afara, pentru sedinta foto va recomandam sa va aduceti incaltaminte curata;
 • Timpul alocat fiecărei sesiuni foto este calculat în funcție de pachetul ales, și nu se vor face excepții pentru a nu decala următoarele sesiuni programate după dumneavoastră: Pachetul 1 – 20 minute (se va folosi doar 1 decor din cele 5); Pachetul 2 – 30 minute (3 decoruri din cele 5); Pachetul 3 – 40 minute (toate cele 5 decoruri); Sesiunile sunt programate cu o pauză de curățenie de între ele, de aceea este important să fiți punctuali.
 • Decorurile disponibile au fost deja postate pe pagina de Facebook, astfel că puteți alege din: x,y,z,q. Dacă nu ați văzut fotografii cu ele încă, vă trimit cu drag câteva imagini, pentru a putea alege și a vă pregăti ținutele conform cu decorurile.
 • Chiar dacă decorurile sunt foarte atractive pentru micile mânuțe, studioul, echipamentele din studio cât și decorurile nu sunt loc de joacă, și necesită atenție deosebită la folosire. Unele elemente de decor sunt casante (crengi, globuri, echipamente tehnice etc.). Sunt anumite jucării ce voi permite să fie folosite de către copilași, dar ar fi minunat să mă întrebați înainte de a oferi anumite lucruri în mânuțele copiilor, pentru e evita accidentarea micuților, sau deteriorarea lucrurilor.
 • Pentru ca toate familiile ce ajung la studio, să se poată bucura de fiecare decor, până la finalizarea sezonului cu tematică de Crăciun (14.01.2024), vă rog să aveți în vedere că, puișorii vor fi supravegheați de către unul din adulții prezenți, în fiecare moment. Vă rog să nu lăsați copii să tragă de decoruri, să mute elemente de decor din loc, să arunce cu globuri, să se urce pe elemente de decor ce nu sunt menite pentru a fi cățărate. Iubesc copilașii și sunt foarte jucăuș, dar este important să respectați efortul și investiția financiară depusă, pentru a crea aceste amintiri deosebite pentru dumneavoastră și celelalte familii programate. Ce se strică, se plătește :P.
 • Pentru a nu debusola copilașii atunci când sunt fotografiați singuri, ideal ar fi să îmi permiteți să fiu cea care comunică cu copilașul verbal (în cazul celor mai mărișori), un singur părinte va sta în spatele meu, pentru a distrage atenția copilașului și a-l amuza, celălalt fiind atent ca puișorul să nu se accidenteze. Cu cât mai multe persoane dau indicații, cu atât copilașul va fi mai agitat și debusolat.
 • Dacă mai aveți întrebări sau neclarități, vă stau cu drag la dispoziție!
 • De abia aștept să ne vedem!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!