fbpx

Sedință foto Personal Branding

Printr-o ședinta foto de tipul personal branding profeșioniști reușesc să se pună în valoare atât ceea ce fac în fiecare zi cât și imaginea lor ca și brand. Indiferent dacă esti medic, avocat, inginer, DJ, coach, antrenor de fitness, make-up artist sau muzician putem scrie împreună, prin fotografii, povestea ta și a businessului pe care îl conduci. Alege să le arăți celor din jur ceea ce te definește și să inspiri prin fotografiile care vorbesc despre tine, despre pasiunea ta și despre ceea ce vrei să oferi.

Ce presupune o ședintă foto de tipul personal branding?

Brandingul personal este despre oameni, despre tine ca și persoană și te va ajuta să îți construiești o imagine personală și în online pe Facebook sau pe site. Prin fotografiile de personal branding poți comunica ceea ce te definește, ceea ce te face special și unic în domeniul tău de activitate.

Deși în mare parte sedința foto de personal branding seamănă cu o ședință foto de tip corporate headshot sau portret, ea este mai mult. Contactează-mă pentru a stabili împreună punctele forte pe care vrei să le evidențiezi și chiar să pregătim împreună decorul pentru ca totul în jurul tău să te completeze și să te reprezinte în totalitate.

Sedinta foto branding personal Iasi paul padurariu studio foto 1

John Junior Sedinta foto personal branding iasi - studio foto paul padurariu

John Junior Sedinta foto personal branding iasi - studio foto fotograf profesionist paul padurariu

Sedinta foto branding personal outdoor Iasi paul padurariu fotograf profesionist

Programează acum o ședință foto de tipul personal branding!


Prețul unei astfel de ședinte foto este de 1450 RON și la final vei alege din toate fotografiile făcute 20 de cadre care să te reprezinte în totalitate, fie ele indoor sau outdoor. Durata unei astfel de ședințe este de estimativ 1 ora.


 

Suna acum!