Sedinta foto corporate headshot paul padurariu studio foto Iasi
aprilie 12, 2018

Sedinta foto Corporate headshots

Blog

Contrar anumitor idei preconcepute, corporate headshots sau portretele corporate sau nu sunt acele fotografii plictisitoare în care protagonistul îmbrăcat la patru ace este imortalizat din semi-profil, cu o figură foarte serioasă ce nu seamănă deloc cu fața sa de zi cu zi.

Portretele corporate sunt foarte importante pentru că cei ce optează pentru ele le folosesc pentru a-și crea un brand personal sau un brand al companiei. Oare cine vrea ca brandul său să nu corespună cu realitatea? Eu, în niciun caz.

De aceea, înainte de o astfel de ședință foto, vom vorbi mult despre așteptările tale, despre scopul întâlnirii noastre, dar și despre tine, în general. Vreau să te cunosc mai bine pentru a mă asigura că te voi surprinde așa cum ești, așa cum vrei ca ceilalți să te cunoască. Iar în cazul în care ședința foto se va face cu angajații unei companii – cu scopul de a contura imaginea corporației – vom avea aceeași discuție.

Sedinta foto corporate headshot paul padurariu studio foto Iasi Dananjaya Hettiarachchi Sedinta foto corporate headshot paul padurariu studio foto Iasi Elena Padurariu
Sedinta foto corporate headshot paul padurariu studio foto Iasi
Sedinta foto corporate headshot paul padurariu studio foto Iasi - portret business Ionut Tata Sedinta foto corporate headshot paul padurariu studio foto Iasi - portret business Alex Dona

Pentru mine, fotografiile corporate sunt vii. Ele sunt despre echipe, despre oameni, despre ceea ce-i ține pe aceștia laolaltă, nu despre cadre perfecte care nu te diferențiază cu nimic de alții.

Toată lumea cunoaște aceste portrete clasice, dar puțini sunt cei ce își aduc aminte de site-ul pe care le-au văzut, de numele companiei pentru care ele au fost realizate sau de brandul pe care ele le reprezintă.

Misiunea mea este să livrez fotografii care transmit un mesaj privitorului, care rămân în memoria lui. Oamenii sunt unici iar această unicitate merită scoasă în evidență, indiferent de tipul de ședință foto la care ne referim.

Sedinta foto corporate headshot paul padurariu studio foto Iasi - portret Strefania Mihailescu Sedinta foto corporate headshot paul padurariu studio foto Iasi Iulia Tonu Sedinta foto corporate headshot paul padurariu studio foto Iasi - portret business
Sedinta foto business studio foto Paul Padurariu Portret headshot - studio paul padurariu iasi Ilinca Nazarie - Jazz Bazar @ Radio Hit Iasi

Sedinta foto Iasi HeadShot Corproate portret studio foto paul padurariu


Așadar, dacă vrei să fii una dintre vocile care se aud tare în mulțime, te aștept să mă contactezi, pentru a găsi împreună lumina care să te pună în valoare.

Pachet 1 corporate headshots 300 LEI
  • sedința foto dureaza 20 de minute;
  • 5 fotografii;
Pachet 2 corporate headshots 450 LEI
  • sedința foto dureaza 40 de minute;
  • 15 fotografii;
Pachet 3 corporate headshots 600 LEI
  • sedința foto dureaza 60 de minute;
  • 30 fotografii;

Programeaza acum o sedinta foto Corporate headshots cu Paul Padurariu


 

SHARE
Related Posts
Featured
10 secrete pentru fotografii de poveste în ziua nunții de la Paul Padurariu fotograf nunta iasi
10 secrete pentru fotografii de poveste în ziua nunții de la Paul Padurariu fotograf nunta iasi
10 secrete pentru fotografii de nunta ca-n povesti
Paul Padurariu fotograf nunta iasi la Apollonia Radio
Paul Padurariu fotograf nunta iasi la Apollonia Radio
Despre fotografie și pasiune la Apollonia Radio Iasi
Paul Padurariu sedinta foto copii studio foto Iasi
Despre copiii mei și 1 iunie