fbpx
sedinta foto dupa nunta la Paris

O Călătorie în Lumea Iubirii la Luvru, Paris – Premiată in Romania

Dragii mei,

Este o onoare pentru mine să împărtășesc cu voi o bucurie deosebită – am primit recent un premiu  din partea juriului platformei fotografi-cameramani.ro pentru o fotografie captivantă realizată la Luvru, Paris, alături de doi miri frumoși.

Acest premiu este nu doar o recunoaștere a muncii mele, ci și o celebrare a iubirii, frumuseții și magiei care pot fi create într-un cadru atât de special. Luvrul, cu atmosfera lui încântătoare și istoria bogată, a fost un decor perfect pentru a transpune în imagini această poveste de dragoste unică.

Sunt profund recunoscător pentru această distincție și pentru fiecare moment special pe care îl trăiesc alături de miri. Fiecare ședință foto este pentru mine o oportunitate de a captura nu doar imagini, ci emoții sincere și momente autentice care vor fi prețuite pentru totdeauna.

În continuare, aș dori să ofer câteva sfaturi pentru mirii care iau în considerare o ședință foto de după nuntă în afara țării:

  1. Descoperiți Locații Unice: O ședință foto într-o locație exotica adaugă o notă specială amintirilor voastre.
  2. Îmbrăcați-vă cu Stil: Alegeți ținute care să se potrivească cu atmosfera locației alese, astfel încât să creați imagini de neuitat.
  3. Capturați Culori și Peisaje: Folosiți peisajele locale și culorile specifice pentru a adăuga caracter fotografiilor voastre.
  4. Relaxați-vă și Fiți Autentici: Încurajați momentele spontane și fiți voi înșivă. Acest lucru va adăuga autenticitate fotografiilor voastre.
  5. Comunicați cu Fotograful: Comunicarea deschisă cu fotograful va asigura că viziunile voastre sunt reflectate în fiecare fotografie.

Aștept cu nerăbdare să continuăm această frumoasă călătorie în lumea fotografiilor, împreună cu voi, dragii mei miri. Fiecare cadru spune o poveste și fiecare imagine este o comoară.

Cu recunoștință și inimă plină de bucurie, Magicianul amintirilor minunate! Te ajut sa vezi magia și frumusețea din viata ta! #magialuiPaul

P.S. Magia acestei fotografii premiate va fi o amintire de neprețuit a iubirii voastre, pentru totdeauna! #MagiaLuiPaul #FotografieDeNunta #PremiuFotografie #LuvruParis

 

 

sedinta foto dupa nunta la Paris
sedinta foto dupa nunta la Paris premiata

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!