fbpx

Nunta la Coroana Events Iasi | Lore si Silviu

Lore si Silviu au avut o nunta superba la Coroana Events Iasi pe 28 mai 2022 cu nu mai putin de 260 de invitati, o zi superba incununata de o petrecere WOW! Cu Lore am tinut legatura destul de des telefonic sau pe mess, astfel chiar daca nu am reusit sa facem o sedinta foto de logodna tot am reusit sa ne apropiem si sa depasim barierele client-prestator de servicii si sa fiu pentru ei prietenul cu aparatul foto. Am avut emotii toata saptamana dinaintea nuntii pe motiv de starea vremii dar ne-am decis sa ne bucuram de ziua speciala indiferent de vreme – vremea nu o putem controla dar starea noastra de spirit o putem controla si astfel Lore si Silviu au reusit sa se bucurie alaturi de familie, de prieteni si de cunostinte pentru oficializarea iubirii lor! La momentul publicarii acestui articol mirii se bucura de rasfatul Soarelui din Capri  !

 

Echipa superba ce a scris povestea nuntii lui Silviu si Lore:

Locatie pregatiri/petrecere: Coroana Events Iasi

Locatie cununie civila: Palatul „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa

Biserica: Biserica Domneasca din Ruginoasa

Formatie: Orchestra Moldovlaska

Invitat moment darabana: Toni Tonini

Flori: Floriphonia

Fotograf: Paul Padurariu, fotograf de nunta – ajut oamenii să vadă magia și frumusețea din viețile lor!

Atâtea bucurii mi-a adus meseria aceasta, am început-o dintr-o pasiune descoperită in apropierea celor 30 de ani pe care ii aveam când am pus mâna prima data pe un aparat foto profesionist, m-a luat in lumea lui și mi-a arătat cum sa văd lumea mea. De atunci zilnic caut frumosul din orice clipa, loc sau ființa din jurul meu. Empatia și conectarea cu prezentul, cu omul din fata mea, din fata obiectivul sunt daruri de la Doamne Doamne ce le șlefuiesc zilnic.

Profesionistul Paul Padurariu nu prea discuta despre partea tehnica a meseriei, își cunoaște pe dinafara aparatura și e parte din el. Discut mult despre partea artistica, despre compoziții, lumina, despre emoție și absenta ei. Iubesc sa arat lumea mea și a celui din fata obiectivului naturală, frumoasa și plină de binecuvântare asa cum o văd eu. Îmi place sa fiu punctual, sa respect întotdeauna promisiunea făcuta clienților și am învățat cât e de important sa livrezi WOW, sa “overdeliver”, sa ofer o experiența ce sa îți lumineze momentele aflate in fata aparatului meu de fotografiat. Iar fotografia mea, aceasta te va face sa simți, sa te bucuri, sa plângi, sa razi, sa îți readuci aminte cu emoție de momentele trăite împreuna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!