fbpx

Nunta Claudia si Bogdan – Biserica Sfântul Nicolae Domnesc din Iași

Claudia si Bogdan si-au spus Da! In plina pandemie atat in fata ofiterului starii civile cat si in fata lui Dumnezeu la Biserica Sfântul Nicolae Domnesc din Iași. Doi oameni calzi si foarte veseli cu emotii superbe!

Îmi place să captez spontaneitatea pe care o veți regăsi deseori nu doar într-o fotografie de nunta ci în toate fotografiile mele.

Pentru mine, fotografia este definită printr-un singur cuvânt: „emoție” și prin fiecare fotografie realizată voi surprinde această stare alături de povestea de iubire specifică mirilor.

Este minunat să lucrezi cu emoțiile oamenilor și în niciun caz nu trebuie să le îndepărtezi. O lacrimă de bucurie, o mână tremurândă, o privire stângace, o îmbrățișare gingașă. Toate acestea ne fac autentici și sinceri. Ne descoperă așa cum suntem noi și merită imortalizate, pentru a le retrăi cu drag, peste ani și ani.

Fiecare om, fiecare cuplu are o lumină unică pe care îmi place mie să o caut pentru a o imortaliza. Nu sunt adeptul cadrelor regizate. De aceea, în cadrul ședinței foto dedicate, vă voi încuraja să fiți doar voi doi, unul pentru celălalt, fără a ține cont de prezența mea.

Te invit să descoperi o parte din fotografiile realizate de mine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!