fbpx

Geo Anita

Geo Anita
„Geo Anița are un glas minunat, hărăzit anume să cânte, să ajungă la sufletele și inimile celor care îl ascultă, cu o prezență scenică deosebită, cu un repertoriu cu grijă ales, el cântă evenimentele și sentimentele oamenilor din comunitatea de unde vine, din această cauză, poate, are și succes la publicul larg.” – asa este descris cand deschizi siteul solistului vocal GeoAnita.ro.

Cu Geo m-am intalnit prima data la nunta dragilor Irina si Andrei din octombrie 2016 de la Targu Neamt. Acolo s-a legat o prietenie faina si dupa ceva vreme in preajma sedintelor foto de Craciun primesc un telefon de la Geo sa il programez la inceput de decembrie pentru o sedinta foto, m-am simtit magulit la gandul ca va veni de la Falticeni la Iasi pentru a face o sedinta foto in Iasi cu mine, cum altfel?

In ziua programata, primesc un telefon, eu eram inca prin trafic, „Alo, Paul, Geo sunt, acusi ies din Letcani, da-mi adresa exacta a studioului„, trebuie sa recunosc ca m-a asteptat vreo 5 minute in fata studioului (iertare public inca o data Geo 😉 ) si ne-am bucurat noi ca ne-am revazut, am trecut in revista una alta si ne-am apucat de treaba, in prima faza cateva cadre cu tematica de Craciun dupa care am iesit la plimbare pentru  sedinta foto outdoor – cand ii va fi dor de Iasi are la ce se uita – bineinteles ca am fost ajutat si de bunul meu asistent Sebi, cu lumina, cu rucsacul, ne-am plimbat și ne-am distrat.

De cald ce era Geo imi spune „Paul mai mergem sa mai tragem cateva cadre si in studio ca am inghetat.” – trebuie sa mentionez ca Geo era imbracat de sedinta foto, asa mai light, iar eu eram cu „pufoaica”.

Intalnirea noastra cred ca a durat undeva in jurul a doua ore si m-a bucurat nespus sa il revad, nu am reusit sa bem vinul fiert impreuna, dar ma mai uit la poze si nu pot sa ma gandesc cum

„[…]Bunătatea unui om se simte în vorbe, gesturi, tăceri.
Se simte in felul în care te salută spunându-ţi bună dimineaţa precum clinchetul unui clopoţel sau  bună seara ca şi cum ţi-ar mângaia sufletul[…]”

Una din cele mai populare melodii ale lui Geo Anita pe Youtube ii puteti da play mai jos:

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!