fbpx
Paul Padurariu fotograf nunta iasi la Apollonia Radio

Despre fotografie și pasiune la Apollonia Radio Iasi

Mutarea studioului foto pe Ștefan cel Mare a adus cu ea și oportunitatea de a mă întâlni cu oameni frumoși și pasionați de ceea ce fac, nu doar în cadrul studioului ci și în afara lui. Într-o dimineața minunată de vară am avut ocazia să o întâlnesc pe Ioana Nedelcu, realizator al emisiunii Hits & The City de la Apollonia Radio, într-un context amuzant.

Studioul foto și sediul Apollonia Radio sunt aproape perete în perete și ne-am cunoscut întâmplător, într-o dimineața, în parcare, când blocasem „un pic” accesul.  Din fericire, eram afara și admiram frumusețea parcului Horia, Cloșca și Crișan la primele ore ale dimineții și într-un timp foarte scurt am rezolvat micul incident cu parcarea și ne-am împrietenit foarte repede.

Studio Foto Iasi Parcul Horea closca si crisan - paul padurariu fotograf profesionist
Studio Foto Iasi Parcul Horea closca si crisan - paul padurariu fotograf profesionist nunta

Despre fotografie și pasiune la Apollonia Radio Iasi

Nu a trecut mult timp de atunci și în data de la 11 iulie la ora 11:00 am călcat cu emoție și bucurie în studioul Apollonia Radio. Ce a urmat? Aproape o oră ce a trecut incredibil de repede în care am povestit despre pasiunea mea de a „scrie cu lumină” și de a fotografia oamenii.

Printre întrebările ieșite din tipar ale Ioanei s-au numărat și cele legate de cum îmi place să surprind oamenii ce aleg să calce pragul studioului foto Paul Pădurariu.

Am spus-o la radio, o voi și scrie: îmi place să dau jos barierele dintre mine (cel din spatele aparatului) si tine (cel din fata aparatului). Îmi place să surprind adevărata emoție ce există în voi, într-un cuplu, într-un copil sau viitoare mămică. Undeva în adâncul nostru, în spatele unor măști pe care uităm se le dăm jos se află emoție indiferent de starea ei: lacrimi, suspine, zâmbet, pasiune. Emoția este viață și îmi place să îi molipsesc pe cei ce îmi calcă pragul studioului cu zâmbete și iubire.

Vă invit și pe voi să veniți în lumea mea, să închideți ochii și să vă regăsiți. Să lăsați copilul din voi liber și să credeți în voi. Îmi place să cred că pe măsură ce avem tot mai multă încredere în noi reușim să evoluăm ca oameni și devenim tot mai buni. Cu cât avem mai multă încredere în noi, cu atât reușim să împărtășim mai multă dragoste.

Mulțumesc Ioana Nedelcu pentru invitație și mulțumesc celor ce au ales să mă asculte. Nu uitați că doar închizând ochii puteți auzi culorile vieții și vă puteți bucura din plin de ea.

Paul Padurariu fotograf profesionist de nunta Iasi la Radio Apollonia

Vă aștept în studio foto Paul Pădurariu să povestim, să ne regăsim și să pictăm cu lumină amintiri ce vor rămâne mereu vii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!