fbpx

Candy Bar creat de Cofetaria la Rosa in noua locatie Elysium din Iasi

In acest articol va prezint Candy Bar-ul creat de Cofetăria La Rosa în noua locație Elysium din Iași la nunta lui Claudiu si a Anei Maria din vara anului 2023:

În lumea fascinantă a fotografiei de nuntă, fiecare detaliu contează pentru a crea amintiri de neuitat. Recent, am avut privilegiul de a fotografia un eveniment extraordinar la noua locație Elysium din Iași, unde Cofetăria La Rosa a creat un Candy Bar desprins din basme.

De la prima privire, atmosfera plină de eleganță și rafinament a locației ne-a încântat simțurile. Însă, momentul care a captat atenția tuturor a fost Candy Bar-ul, o adevărată operă de artă dulce, realizată cu măiestrie de către echipa talentată de la La Rosa.

Fiecare detaliu al acestui colț al dulciurilor era plin de farmec și delicatețe. Culorile vii și armonioase, aranjamentele sofisticate și diversitatea dulciurilor au creat o atmosferă plină de bucurie și delicii. De la prăjituri rafinate și macarons delicioși, până la bomboane colorate și ciocolată fină, fiecare element părea desprins dintr-un vis dulce.

În calitate de fotograf de nuntă, am avut privilegiul de a imortaliza fiecare aspect al acestui Candy Bar incitant. Capturând fiecare nuanță, textură și detaliu al deliciilor, am reușit să surprindem esența și frumusețea acestei creații gastronomice.

Momentul în care mirii au descoperit acest colț al dulciurilor a fost cu adevărat memorabil. Zâmbetele lor luminoase și ochii strălucitori în timp ce se bucurau de gusturile delicioase au fost momente pe care le-am imortalizat cu drag. De asemenea, reacțiile invitaților în timp ce savurau aceste bunătăți au fost un testament al excelenței și rafinamentului oferite de Cofetăria La Rosa.

În concluzie, experiența de a fotografia acest Candy Bar creat extraordinar de echipa Cofetăriei La Rosa a fost una fascinantă și plină de inspirație. Mă simt privilegiat să fiu martorul și creatorul unor astfel de momente unice, care vor rămâne veșnic în amintirea mirilor și a invitaților lor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suna acum!