fbpx

Despre mine – Paul Padurariu fotograf nunta Iasi

Cine este fotograful nuntii tale?
fotograf nunta din Iasi paul padurariu

Cu siguranță v-ați întrebat de ce să mă alegeți pe mine, Paul Padurariu, să fiu fotograful poveștii voastre de dragoste dintre sutele de fotografi de nuntă din Iași și din zonele apropiate, așa că am decis să vă răspund la această întrebare la care și eu mi-aș dori un răspuns dacă aș fi în locul vostru, în calitate de viitori miri.

Ei bine, cu siguranță primul lucru pe care l-aș spune ar fi să mă alegeți dacă vă place stilul meu și felul în care aleg să văd oamenii prin lentila aparatului meu: frumoși, luminoși și împliniti.

Iubesc să fotografiez oamenii și iubesc să ofer fotografii unice celor ce mă aleg – fotografii care să surprindă în detaliu emoția și unicitatea zilei lor speciale.

Îmi place să ofer mai mult decât imagini tradiționale, îmi place să vă cunosc și să vă ofer fotografii potrivite stilului vostru care să se completeze cu locația aleasă, cu rochia de mireasă, costumul de mire, cu personalitatea voastră. Îmi place să ofer fotografii în care surprind iubirea și fericirea din sufletele oamenilor ce mă aleg.

Iubesc să mă adaptez cu viteza luminii la toate momentele ce apar pe parcursul zilei voastre unice. Iubesc să surprind momentul magic ce are loc „acum și aici” și să vă ofer amintiri pline de emoție în cel mai creativ și memorabil mod posibil. Cu siguranță am standarde, ca orice fotograf profesionist, dar voi fi mereu trup, minte și suflet alături de voi și de dorințele voastre.

Un alt motiv pentru care mă puteți alege este acela că nu-mi place să țin fotografiile ascunse de ochii celor dragi vouă și a prietenilor ce v-au fost alături în ziua nunții. De cele mai multe ori aleg să ofer un fast-preview chiar în ziua nunții pentru că știu cât de mult vă doriți să revedeți momentele de la starea civilă, cununia religioasă și de la ședința foto.

Când toate fotografiile din ziua nunții voastre vor fi gata, editate și nerăbdătoare să fie văzute, am să vi le trimit pentru a le descărca și împărtăși cu toată lumea. O să le aveți în cel mai bun format online și pe stick. O să le puteți descarca sau imprima.

paul padurariu fotograf nunta iasi
album piele deschis paul padurariu fotograf iasi nunta

 

Și dacă am ajuns la imprimare am să împărtășesc un secret cu voi! Emoția și frumusețea unei fotografii o puteți simți și admira la cel mai înalt nivel atunci când o aveți în mâinile voastre, motiv pentru care vă încurajez să adunați toate clipele de suflet din ziua voastră magică într-un album pe care să-l răsfoiți și la un an de la nunta și la 5 ani dar și peste 50 ani. Un album pe care îl puteți oferi cadou părinților și nașilor. Am să vă spun să mă alegeți pe mine pentru că pot să vă ofer acele albume care să vă taie răsuflarea și pe care să le răsfoiți alături de copiii voștri, de părinți, bunici, nepoți și de ce nu, chiar strănepoți.

Un alt motiv pentru care vă invit să mă alegeți este acela că sunt pasionat de tot ceea ce fac. Iubesc oamenii și iubesc să îi fotografiez. Un fotograf bun iubește ceea ce face și o să observați asta în sclipirea din ochii lui în momentul în care vorbiți cu el, dar și în sclipirea din ochii celor ce l-au ales deja. Pentru mine fotografia e mai mult decât o afacere… fotografia face parte din mine și trăiesc prin fotografie și prin oamenii pe care îi fotografiez.

În fiecare zi îmi îmbunătățesc stilul în care fotografiez, citesc cărți de specialitate, merg la workshopuri, particip la concursuri și lucrez în fiecare zi pentru a deveni tot mai bun. Fac acest lucru din dorința de a dărui mereu cea mai bună variantă a mea și cele mai bune fotografii celor ce mă aleg. Fac asta din dragoste și respect pentru fotografie și pentru oameni.

paul padurariu fotograf de nunta iasi

Mă dedic în totalitate fotografiei și pentru mine nu este doar un job de weekend, ci unul din motivele pentru care mă simt binecuvântat în fiecare zi. Prin fotografie pot face ceea ce îmi place și pot dedica timp celor ce mă aleg și muncii mele încât la final să ofer calitate. Fiind un „job cu normă întreagă” am timp să îmi concentrez toată atenția și energia pentru a oferi totul la cel mai ridicat nivel de profesionalism.

fotograf profesionist nunta iasi paul padurariu

Pot fi fotograful nunții voastre pentru că sunt mereu relaxat și pot să vă fac și pe voi să vă relaxați. Știu cât de agitată și stresantă este ziua nunții și câte luni de muncă se află în spatele ei, iar eu voi fi alături de voi cu zâmbete, încurajari, energie pozitivă și vă voi aminti mereu să vă bucurați de toate momentele superbe din această zi. Pot să vă ofer mici sugestii pe parcursul zilei pentru a vă relaxa și mai mult, putem prinde apusul de soare împreună la ședința foto sau vă pot spune unde să stați în momentul tăierii tortului pentru a prinde cel mai frumos cadru al acestui moment, dar în permanență voi fi conectat la dorințele voastre și la ceea ce vă face pe voi să vă simțiți relaxați.

Fotografiile mele redau naturalul pentru că noi suntem personajele principale în propria poveste, suntem autentici și imperfecți iar acesta este farmecul nostru ce trebuie valorizat. Nu jucăm în filme și nu suntem actori de ochii lumii. De aceea, ședințele mele foto nu sunt regizate iar conceptul de „cadru standard” nu există; fiecare dintre noi este unic iar această unicitate este minunată și merită să fie imortalizată!

Sunt prezent trup și suflet la fiecare ședință foto în parte și îmi place să-mi pun în joc toată imaginația și toate „trucurile” pentru a mă asigura că abia vei simți că există un obiectiv foto între noi.

Din 2014 mi-am perfecționat tehnica de a fotografia dar și capacitatea de a anticipa anumite momente din cadrul unei nunți și astfel voi fi mereu acolo să surprind și acele clipe neprevăzute dar emoționante, de la cele mai intime până la cele mai grandioase.

Cu siguranță un alt motiv pentru care mă puteți alege ca și fotograf al nunții voastre poate fi dat de echipamentele pe care le folosesc. Evit să intru în detalii tehnice legate de acestea pentru că personal cred mai mult în abilitatea unui fotograf de a capta momentele cheie și emoția din ziua nunții, decât în lista sa cu echipamente de ultimă generație.

fotograf nunta iasi 2019 2020 paul padurariu

Iubesc să fotografiez nunți și aleg mereu echipamentele care să mă ajute să fac acest lucru la cel mai înalt nivel. Voi capta povestea voastră de dragoste, emoțiile pure și reale, esenața spiritului vostru unic, cu ușurință, creativitate, stil și eleganță și la final o să primiți amintiri frumoase ce vor fi prețuite de-alungul vieții voastre și de-a lungul generațiilor ce vor veni.

Paul Padurariu fotograf nunta Iasi

V-am spus că alături de mine o să zâmbiți mereu? După aparatul foto, zâmbetul îmi este cel mai bun prieten și „accesoriul” pe care îl vei observa prima dată la mine. Zâmbetul este colegul pe care mă pot baza în toate ședințele foto. Unii ar spune că sunt un pic nebun, dar îmi place să cred că sunt amunzant, cald, deschis și puteți vedea în mine un prieten. Energia și zâmbetul nelipsit vin din pasiunea pentru tot ceea ce fac, din faptul că sunt mereu acolo pentru cei ce mă aleg pentru a face totul să fie mai ușor și minunat, pentru a destinde atmosfera și alunga stresul, pentru ca voi să vă simțiți în largul vostru, liberi, încrezători și împreună să creăm amintiri cu suflet și de suflet.

Dacă mă alegeți o dată, vă pot spune că voi fi singurul vostru fotograf și voi fi acolo din ziua nunții în toate clipele importante din viața voastră, la primul bebe, la botez, la aniversări și la multe alte momente superbe pe care am să le imortalizez pentru voi

Vă invit să mă contactați și să mă alegeți pentru că dragostea pentru fotografie și oameni mă face să îndeplinesc dorința tuturor celor ce îmi spun: „Aș vrea ca momentul acesta să dureze pentru totdeauna!” și cu siguranță asta voi face și în ziua nunții voastre.

Suna acum!