fbpx

Cabina foto Iasi – Cabina FotoShock

cabina foto iasi

De ce sa alegi cabina foto Iasi – #FotoShock?

Cabina foto Iasi, #FotoShock, este creată din pasiune pentru fotografie şi zambete. Este o invitaţie la distracţie! Cu un design elegant şi accesorii hazlii, #FotoShock creeaza buna dispoziţie in cadrul evenimentului tău. Dupa #FotoShock, fiecare invitat de la evenimentul tău pleacă cu un zâmbet larg pe buze şi o amintire #Shock sub forma unei fotografii personalizată printată pe loc si automat.

Ce iti aduce in plus Cabina #FotoShock – cabina foto Iasi?

Accesorii impresionante

#FotoShock vine la evenimentul tau cu o recuzita impresionata de accesorii, integrandu-se perfect in peisaj la nunta, botez, eveniment corporate sau aniversare devenind astfel una din principalele atractii ale petrecerii.

Asistent

Asistentul #FotoShock prezent la eveniment se va asigura ca toată lumea zambeste larg pentru cele mai vesele amintiri de la cabina FotoShock Iasi

Fotografii instant

Momentele #FotoShock vor fi imortalizate instant si daruite sub forma unor fotografii personalizate tuturor celor care ne daruiesc muuuulte zambete la schimb.

Fotografii digitale

Toate fotografiile facute la eveniment vor fi livrate in format digital in maxim 48 de ore de la eveniment si toti invitatii vor avea access la o galerie privata cu pozele de la eveniment gazduita.

#FotoShockeaza invitatii petrecerii tale!
Solicita o oferta acum de la Paul Padurariu fotograf profesionist nunta Iasi
Ce spun cei ce au ales Cabina Foto Iasi Fotoshock?
Sunteti cei mai tari! Sufletul petrecerii! Ma uitam acum peste pozele primite si cu bucurie am vazut ca ati stiut sa atrageti invitatii de toate varstele la poze! Cu drag vom mai colabora cu voi si va voi recomanda fiecarui prieten care va organiza o petrecere...daca va mai fi nevoie pentru ca v-ati recomandat singuri prin profesionalismul vostru si cheful de distractie! Va pup!
Ilinca Andreea Ciobanu
Cabina foto chiar este un ”must have” la orice petrecere. Noi am avut-o la nunta si toti invitatii au fost incantati de aceasta, chiar era coada la un moment dat. Distractia e 100% garantata si fotografiile pe loc- exact ce trebuie pentru un eveniment reusit, plus un asistent care vegheaza indeaproape reusita fotografiilor. Recomand cu toata increderea!
Gabriela Acatrinei
Paul, vrem să-ți mulțumim frumos pentru tot efortul :)! A fost super, a fost una din atracțiile serii si noi ne-am distrat de fiecare data cand am venit pe acolo.Multumim pentru flexibilitate si ca ne-ai ajutat sa ii facem pe invitatii nostri sa se simta bine. Mult succes in continuare!
Emilian Butnaru
Super distractiv. Invitatii s-au amuzat de minune. Tot felul de recuzită pentru crearea unor poze cat mai amuzante si de efect. Multumit de servicii. Oameni profesionisti. Recomand cu incredere!
Marius Agafiței
Tarife cabina foto Iasi – #FotoShock

Tarifele cabinei foto iasi #FotoShock incep de la 180 euro. Trimite un mesaj prin intermediul formularului de mai jos pentru o oferta personalizata

  • Disponibilitate pe toata durata evenimentului.
  • Numarul de fotografii incluse au un caracter informativ, raportandu-se la pachetele standard, cu posibilitatea de adaptare in functie de necesitati.
  • Dimensiuni fotografii (hartie super lucioasa): 10 x 15 cm.
  • Dimensiuni magneti (magnet lucios): 7,5 x 10,5 cm.
Suna acum!