„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu
februarie 22, 2018

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu

Blog

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu – o incursiune în ceea ce înseamnă Veneția și carnavalul venețian va avea loc în Foaierul Ateneului din Iași pe 1 martie 2018, începând cu ora 18:00.

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu
„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu

O fotografie este un secret despre un secret. Cu cât îţi spune mai mult, cu atât înţelegi mai puţin.” „Secrete”, o colecție de culori ce pot fi admirate în perioada 1-31 martie 2018, în Foaierul Ateneului din Iași.

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu

„Secrete” – a treia expoziție marca Paul Pădurariu ce va surprinde Veneția în carnaval devine deja o tradiție pentru publicul ieșean. În deschiderea vernisajului, invitatul special Profesor Conferențiar Universitar Doctor Cristian Ungureanu va povesti despre lucrările expuse.

Pe lângă ceea ce va povesti domnul Cristian Ungureanu de a cărui prezență mă simt onorat, vor fi și momentele muzicale – concert de pian și vioară, dar și două costume venețiene. De asemenea, vă așteaptă foarte multe surprize pe care aștept să le descoperiți în cadrul vernisajului.

„Secrete” – expozitie de fotografie Paul Padurariu vine cu o viziune împrospătată, cu imagini ce diferă de tot ce s-a văzut până acum, cu măști și contexte surprinse diferit, doar din carnavalul din 2018.

M-am îndrăgostit de Veneția, de Veneția în carnaval, la început ca turist și apoi ca fotograf. Am descoperit acolo o simbioză de măști și pasiune pentru acestea, o comunitate de fotografi din întreaga lume ce investesc timp și bani pentru a transmite mai apoi oamenilor frumusețea surprinsă acolo. Impresionantele costume împreună cu mișcările grațioase ale modelelor transformă Veneția într-un tărâm de basm.

Cu lumină, într-o secundă noi vibrații se aștern pe canvas. Oprite-n timp, secretele dănțuiesc. Indrăzniți să le descoperiți magia la expoziția de fotografie „Secrete”.

Intrarea liberă.

Locatie: Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Multumim pentru suport mass-media:

SHARE

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts
Featured
Deschis la Distractie – cu si despre nunta
Paul Padurariu fotograf nunta iasi la Apollonia Radio
Paul Padurariu fotograf nunta iasi la Apollonia Radio
Despre fotografie și pasiune la Apollonia Radio Iasi
Aparitie mood mag Paul Padurariu - Studio foto - fotograf nunta Iasi
I have been published… again în Mood Mag!