septembrie 11, 2018

Nicoleta si Catalin – sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi

Blog

Zilele trecute m-am bucurat să-i cunosc pe Nicoleta și Cătălin și am surprins împreună povestea lor de iubire într-o sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi. Prinsi in lumina calda de vară târzie, dragostea celor doi frumoși le luminează chipurile și îi îmbracă într-o emoție unică pe care am fost binecuvântat să o surprind.

Abia aștept să le fiu alături în ziua nunții ce va fi sâmbătă la Hotel Capitol Iasi și mai apoi să vă invit să vă lăsați purtați de fiecare cadru ce vă va aduce și mai aproape de povestea lor de iubire.

Până la ziua nunții, să pășim împreună în povestea lor, să ne lăsăm învăluiți de sensibilitatea Nicoletei și de dragostea ce îi unește pe cei doi.


Nicoleta si Catalin – sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi


Nicoleta si Catalin - sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi - www.paulpadurariu.ro - fotograf profesionist de nunta Iasi 6 Nicoleta si Catalin - sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi - www.paulpadurariu.ro - fotograf profesionist de nunta Iasi 5 Nicoleta si Catalin - sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi - www.paulpadurariu.ro - fotograf profesionist de nunta Iasi 4 Nicoleta si Catalin - sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi - www.paulpadurariu.ro - fotograf profesionist de nunta Iasi 8
Nicoleta si Catalin - sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi - www.paulpadurariu.ro - fotograf profesionist de nunta Iasi 1 Nicoleta si Catalin - sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi - www.paulpadurariu.ro - fotograf profesionist de nunta Iasi 3 Nicoleta si Catalin - sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi - www.paulpadurariu.ro - fotograf profesionist de nunta Iasi Nicoleta si Catalin - sedinta foto de logodna in Gradina Botanica Iasi - www.paulpadurariu.ro - fotograf profesionist de nunta Iasi 7

Vrei să fiu și fotograful poveștii voastre de iubire? Te invit să-mi scrii și să facem ca momentul din ziua nunții voastre să dureze pentru totdeauna.

SHARE

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts
Featured
Vernisaj Expozitie de Fotografie Povesti Venetiene Paul Padurariu fotograf profesionist Iasi deschidere vernisaj
Vernisaj Expoziție de Fotografie „Povești Venețiene”
Expoziţia de fotografie „Printre popi şi doamne”
georgiana si daniel sedinta foto ziua nuntii fotograf nunta iasi paul padurariu pregatiri miri www.paulpadurariu.ro 9
georgiana si daniel sedinta foto ziua nuntii fotograf nunta iasi paul padurariu pregatiri miri www.paulpadurariu.ro 9
Georgiana si Daniel nunta la Grand Hotel Traian Iasi