ianuarie 9, 2017

Geo Anita

Blog

Geo Anita
„Geo Anița are un glas minunat, hărăzit anume să cânte, să ajungă la sufletele și inimile celor care îl ascultă, cu o prezență scenică deosebită, cu un repertoriu cu grijă ales, el cântă evenimentele și sentimentele oamenilor din comunitatea de unde vine, din această cauză, poate, are și succes la publicul larg.” – asa este descris cand deschizi siteul solistului vocal GeoAnita.ro.

Cu Geo m-am intalnit prima data la nunta dragilor Irina si Andrei din octombrie 2016 de la Targu Neamt. Acolo s-a legat o prietenie faina si dupa ceva vreme in preajma sedintelor foto de Craciun primesc un telefon de la Geo sa il programez la inceput de decembrie pentru o sedinta foto, m-am simtit magulit la gandul ca va veni de la Falticeni la Iasi pentru a face o sedinta foto in Iasi cu mine, cum altfel?

In ziua programata, primesc un telefon, eu eram inca prin trafic, „Alo, Paul, Geo sunt, acusi ies din Letcani, da-mi adresa exacta a studioului„, trebuie sa recunosc ca m-a asteptat vreo 5 minute in fata studioului (iertare public inca o data Geo 😉 ) si ne-am bucurat noi ca ne-am revazut, am trecut in revista una alta si ne-am apucat de treaba, in prima faza cateva cadre cu tematica de Craciun dupa care am iesit la plimbare pentru  sedinta foto outdoor – cand ii va fi dor de Iasi are la ce se uita – bineinteles ca am fost ajutat si de bunul meu asistent Sebi, cu lumina, cu rucsacul, ne-am plimbat și ne-am distrat.

De cald ce era Geo imi spune „Paul mai mergem sa mai tragem cateva cadre si in studio ca am inghetat.” – trebuie sa mentionez ca Geo era imbracat de sedinta foto, asa mai light, iar eu eram cu „pufoaica”.

Intalnirea noastra cred ca a durat undeva in jurul a doua ore si m-a bucurat nespus sa il revad, nu am reusit sa bem vinul fiert impreuna, dar ma mai uit la poze si nu pot sa ma gandesc cum

„[…]Bunătatea unui om se simte în vorbe, gesturi, tăceri.
Se simte in felul în care te salută spunându-ţi bună dimineaţa precum clinchetul unui clopoţel sau  bună seara ca şi cum ţi-ar mângaia sufletul[…]”

Una din cele mai populare melodii ale lui Geo Anita pe Youtube ii puteti da play mai jos:

 

SHARE

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts
Featured
Vernisaj Expozitie de Fotografie Povesti Venetiene Paul Padurariu fotograf profesionist Iasi deschidere vernisaj
Vernisaj Expoziție de Fotografie „Povești Venețiene”
Sedinta foto nou nascut studio foto iasi paul padurariu fotograf iasi decor flori
Sedinta foto nou nascut studio foto iasi paul padurariu fotograf iasi decor flori
Sedinta foto nou-nascuti
Expoziţia de fotografie “19 – 35”
Suna acum!