Despre mine

Cine este fotograful nuntii tale?

Alături de aparatul foto, zâmbetul îmi este cel mai bun prieten și „accesoriul” pe care îl vei observa prima dată la mine. Zâmbetul este colegul pe care mă pot baza în toate ședințele foto. Facem echipă bună de fiecare dată, destindem atmosfera și alungăm stresul iar oamenii se simt în largul lor, liberi să fie așa cum vor, încrezători că împreună creăm amintiri cu suflet.

Sunt Paul, fotograf din Iasi, și iubesc să îi fotografiez pe oameni așa cum sunt!

Fotografiile mele redau naturalul pentru că noi suntem personajele principale în propria poveste, suntem autentici și imperfecți iar acesta este farmecul nostru ce trebuie valorizat. Nu jucăm în filme și nu suntem actori de ochii lumii. De aceea, ședințele mele foto nu sunt regizate iar conceptul de „cadru standard” nu există; fiecare dintre noi este unic iar această unicitate este minunată și merită să fie imortalizată!

Sunt prezent trup și suflet la fiecare ședință foto în parte și îmi place să-mi pun în joc toată imaginația și toate „trucurile” pentru a mă asigura că abia vei simți că există un obiectiv foto între noi.

Ceea ce îmi doresc este ca, dincolo de cardele frumoase, de culorile vii sau de ipostazele care îi avantajează, să surpind iubirea și fericirea din sufletele oamenilor, să le dau suficientă încredere, încât să-și deschidă inimile și să mă lase să le arăt cum îi văd eu: frumoși, luminoși și întregi.

Aș vrea ca peste ani și ani, atunci când vei privi fotografiile făcute de mine, să retrăiești aceleași emoții ca în ziua în care au fost făcute și să-ți amintești cu drag de momentele pe care le-am imortalizat pentru tine.

Te invit cu bucurie să-mi răsfoiești site-ul și să mă contactezi, dacă vrei să ai alături un prieten talentat ce poartă întotdeauna la el un aparat foto și un zâmbet larg.